Permanente make-up Yvonne Ziel - 1 Permanente make-up Yvonne Ziel - 2 Permanente make-up Yvonne Ziel - 3

Vragen

 • Waar moet ik op letten voor de behandeling?

  Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol of aspirine. Deze verdunnen het bloed waardoor pigmenteren moeilijker wordt.

  Bij eyelinerbehandeling: gebruik liever geen oog make up wanneer u voor uw behandeling komt. Deze zal dan verwijderd moeten worden en dit kan zorgen voor een geïrriteerde huid.

 • Is PMU veilig?

  Permanente make up is veilig. Het Informed Consent dat wij met iedere klant doornemen voor de behandeling, moet bepalen of u wel of niet behandeld mag worden.

 • Doet het pijn?

  Een permanente make up behandeling is niet geheel pijnloos. Iedere klant reageert anders, het is dan ook moeilijk te zeggen of u er veel last van zult hebben. Uiteraard doe ik er alles aan om de pijn zoveel mogelijk te verzachten. Mocht u nog iets extra's willen doen, dan kunt u van te voren een paracetamol innemen.

 • Hoe lang duurt de behandeling?

  Een behandeling duurt ongeveer een uur. Voor elke behandeling plan ik 1,5 uur aan tijd zodat ik alle tijd voor u heb en rustig met u uw gegevens kan doornemen. Daarnaast is een goed overleg met de klant ook erg belangrijk voor het plaatsen van goede en mooie permanente make-up.

  De nabehandeling kan een half uur tot uur duren. Dit ligt ook aan het te behandelen onderdeel.

 • Kan ik de volgende dag gewoon weer werken?

  Ja, ieder persoon kan verschillend reageren op de permanente make up behandeling. Vaak kunt u na de behandeling al uw dagelijkse activiteiten nog gewoon voldoen. De huid kan trekkend/branderig aanvoelen, ook kan de huid wat roder en dikker zijn. Maar dit duurt vaak niet langer dan 1 a 2 dagen.

 • Kan ik mijn lenzen meteen weer in doen na een eyeliner behandeling?

  Nee, u kunt beter niet direct uw lenzen weer gaan dragen. Uw ogen kunnen erg gevoelig zijn na het ondergaan van een eyeliner behandeling. Ik raad u aan om na de behandeling 1 a 2 dagen een bril te dragen.

 • Welke behandeling wordt het meest gedaan?

  De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen. De functie van de wenkbrauwen is om de gezichtsuitdrukking kracht bij te zetten. Wanneer er geen wenkbrauwen zijn, is een gezicht uitdrukkingsloos. Denk aan verbaasd kijken, bedenkelijk kijken, fronsen, boos kijken. Omdat veel vrouwen te veel hebben geëpileerd of boven hun wenkbrauwen haartjes hebben weggehaald, of omdat de wenkbrauwen gewoon dunner worden, is dit een veel gevraagde behandeling.

 • Lijkt het op tatoeëren?

  PMU lijkt inderdaad op tatoeëren. Echter een tatoeage gaat nog een laag dieper. De laag onder de lederhuid heet het onderhuidbindweefsel. De kleurstoffen worden ingekapseld en de tatoeage zal altijd in deze laag blijven zitten.

 • Hoe wordt permanent make-up aangebracht?

  PMU wordt aangebracht met een apparaat met heel dunne naaldjes. Er zijn verschillende soorten naalden. Met elke naald zijn er verschillende technieken mogelijk. Er zijn naalden waarmee je een scherpe lijn kunt tekenen of naalden waarmee je kunt schaduwen. Ook is er een hairstroke methode mogelijk, waarmee haartjes worden getekend.

 • Voor wie is permanent make-up geschikt?

  In principe is PMU voor iedereen geschikt. Zowel voor jong als oud. Voor mensen met alopetia ( kaalheid ), maar ook bijv. voor een chemokuur. Vooral voor deze mensen is PMU een ware uitkomst.

 • Na hoeveel behandelingen is het resultaat goed?

  Na gemiddeld 2 a 3 behandelingen is het resultaat mooi. Na de behandeling is de pigmentatie altijd wat donkerder. Na 5 dagen zal de kleur vervagen. 4-6 weken na de eerste behandeling volgt een tweede behandeling. In deze behandeling wordt de PMU geperfectioneerd.

 • Hoe ziet de nabehandeling eruit?

  Na het aanbrengen van PMU krijgt men een nabehandelingproduct mee naar huis. Dit zal de huid verzachten en sneller doen genezen. Probeer in de eerste week na de pigmentatie niet te krabben of te pulken. Ook is het aan te raden 1 week na behandeling niet te zonnen.

 • Hoe lang houdt permanent make-up?

  Wanneer u PMU geheel laat vervagen zal het effect na gemiddeld 6 jaar verdwenen zijn. Blonde wenkbrauwen die mooi luchtig ingebracht zijn, zullen na 2 jaar verdwenen zijn. Een eyeliner daarentegen kan na 8 jaar pas verdwenen zijn.

 • Kan er ook een eyeliner gezet worden op een verslapt bovenooglid?

  Ja, de huid wordt gespannen en met het naaldje kan een heel dun mooi strak lijntje worden gemaakt. De strakke lijn zal uw ogen jonger doen lijken!

 • Kan permanent make-up voor of na een ooglidcorrectie?

  In beide gevallen is dit goed mogelijk. Ook na een ooglidcorrectie kan de bestaande eyeliner weer gecorrigeerd worden.

Enkele willekeurige foto's: Meer foto's

Prijslijst

Benieuwd wat het kost om er altijd verzorgd uit te zien, of vage contouren? Neem dan snel een kijkje op de prijslijst!

Bekijk alle prijzen

Werkwijze

Benieuwd hoe zo'n behandeling nou in zijn werk gaat? Zou het bijvoorbeeld veel pijn doen? Leest u dan eens de werkwijze door.

Meer informatie